Direct boeken Boeken

't Houten Zwijn

Geschikt voor: 4 personen
Perceel: 146

Stel je voor... Je wordt wakker, kijkt uit het raam en ziet in de tuin een wild zwijn wroeten. Natuurlijk bestond die kans bij ons op het park al, maar wilde zwijnen spotten vanuit de Vakantiebungalow 't Houten Zwijn is natuurlijk extra bijzonder! Want wat is er nu leuker om in een heus houten zwijn te logeren op de Veluwe? Geloof ons: dit is een hele belevenis! De sporen rondom de accommodaties zijn in ieder geval al goed zichtbaar.

Woonkamer: De woonkamer is ruim en heeft een sfeervolle kleurstelling. Er is gebruik gemaakt van houten meubelen aangevuld met kleurige accessoires. De kamer heeft openslaande deuren naar de overkapte veranda. Vanaf de veranda kunnen de kinderen veilig naar de leuke speeltuin lopen!

Keuken: De keuken heeft een 4-pits gastoestel, een combimagnetron, een koelkast met vriesvakje, vaatwasser,waterkoker en een koffie(filter)zetter. Er zijn potten en pannen, serviesgoed, bestek en glaswerk gebaseerd op het gebruik met 4 personen. Ook is er een hand- en theedoek aanwezig.

Slaapkamers: Er is één slaapkamer met één 2-persoonsbed. Let op! Het plafond loopt schuin af, je kunt niet overal staan! Er zijn twee kleine slaapkamers met één 1-persoonsbed. Ook hier is de stahoogte beperkt en meer geschikt voor kinderen. De slaapkamers zijn met een ietwat steile trap te bereiken en is boven voorzien van een traphekje .

Badkamer: Er is een ruime doucheruimte met douchewand en thermostaatkraan, een vaste wastafel met spiegel en een toilet.

Overige zaken: Er is een centrale verwarming, gratis wifi, stofzuiger, emmer, dweil, vloerwisser, bloemenvaas, tv, louncheset en picknicktafel aanwezig in deze vakantiebungalow. Energielabel C.

Let op: In deze rookvrije vakantiebungalow zijn huisdieren niet toegestaan. Verhuur uitsluitend voor vakantiedoeleinden.

Terug naar overzicht