Direct boeken Boeken

Boszicht

Geschikt voor: 4 personen
Perseel: 133b

De naam 'Boszicht' zegt het al: de bungalow heeft een idyllisch zicht op de Veluwse bossen, vanaf de veranda kun je genieten van de Veluwe.

Woonkamer: De woonkamer is ruim en heeft een vrolijke kleurstelling. Er is gebruik gemaakt van houten meubelen die zijn aangevuld met kleurige accessoires. De kamer heeft een deur naar de overkapte veranda. Er is een (elektrische) binnen/buitenhaard, zodat je ook in het vroege voorjaar of late najaar lekker buiten kunt zitten. De omgeving vraagt erom!

Keuken: De keuken heeft een 4-pits gastoestel, een combimagnetron, een koelkast met vriesvakje, vaatwasser en een koffie(filter)zetter. Er zijn potten en pannen, serviesgoed, bestek en glaswerk gebaseerd op het gebruik met 4 personen. Ook is er een hand- en theedoek aanwezig.

Slaapkamers: De vakantiebungalow beschikt over twee slaapkamers: één met een 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. Op de bedden liggen 1-persoons dekbedden. In de slaapkamers staat een kledingkast.

Badkamer: Er is een ruime doucheruimte met douchewand en thermostaatkraan, een vaste wastafel met spiegel, een toiletkast en een designradiator om de handdoeken lekker te drogen. Ook is er een aparte toiletruimte.

Overige zaken: Er is een centrale verwarming, gratis wifi, stofzuiger, emmer, dweil, vloerwisser, bloemenvaas, tv, louncheset en picknicktafel aanwezig in deze vakantiebungalow. Bij Boszicht staat een blokhut waar je spullen/fietsen afgesloten in kunt opbergen. Lekker makkelijk!

Let op: In deze rookvrije vakantiebungalow is een hond(je) alleen in overleg met ons toegestaan (honden mogen niet alleen in de bungalow zijn). Verhuur uitsluitend voor vakantiedoeleinden.

Terug naar overzicht